Legjobb hangoskönyvek letöltése, online hallgatása. Ingyenes könyvek olvasása - mp3, pdf e-book

Hangoskönyvek letöltése, hallgatása

Maradj otthon! Hallgass hangoskönyvet!

2020. április 11. - Hangoskönyv Online

ÚJDONSÁGOK - HANGOSKÖNYVKLUB

Előadások, hangoskönyvek karantén idejére

Mérő László

A csodák logikája - előadások

Balassi Intézet | ELTE

Új: Hangoskönyv Für Anikó előadásában

Rubik-kocka: A fekete hattyú

Ez a könyv – és az ez alapján készült hangoskönyvünk is – a világi csodákról szól, beleértve a negatív csodákat is, amelyek mára alapvetően megváltoztatták a világot, a gazdaságot. Megérthetjük a pozitív csodák működésének alapjait és azt is, hogyan tudunk újra és újra talpra állni a negatív csodák által okozott válságok után. A fejlődés és a válság ugyanis egy tőről fakad. Mérő László szerint is vannak csodák: pozitívak és negatívak egyaránt. Ezek a csodák a megszokott csodákkal szemben megmagyarázhatóak, mégpedig a kiszámíthatatlan tudományával. A mai matematika segítségével a szerző elmagyarázza, hogyan működnek a világi csodák, és miképpen hozzák létre a gazdag szemétdomb mechanizmusát.

márai silentiumMárai Sándor

Mágia - Novellák

Mácsai Pál előadásában

"Egyszóval felfedeztem, hogy az írás mágia. Mi a mágia? Hát igézet, varázslat. Keverék szóból, álomból, érzésből, bűvös jegyek egyvelege, melynek visszaható ereje van az életre, éppen úgy, ahogy az életnek szóalkotó ereje is van."

hallgasson bele

Hamvas Béla

Silentium

Rátóti Zoltán előadásában

A Silentium című kötet négy esszéje napló. De nem a történeti eseményeké, hanem a léleké. A kataklizmát követő évek lábadozásának története azonban csak kerete annak a belső újjászületésnek, amelyet Hamvas 1946 és 1949 kötött megélt. 

hallgass bele

Weöres Sándor

A teljesség felé


Rátóti Zoltán előadásában

"Hamvas Bélának, mesteremnek köszönöm, hogy megírhattam ezt a könyvet: ő teremtett bennem harmóniát. E könyv arra szolgál, hogy a lélek harmóniáját megismerhesd, és ha rád tartozik, te is birtokba vehesd. Az itt-következők nem újak, nem is régiek: megfogalmazásuk egy kor jegyeit viseli, de lényegük nem-keletkezett és nem-múló. Aki a forrásvidéken jár, mindig ugyanez virágokból szedi csokrát."

hallgass bele

Boldizsár Ildikó

Mesék útkeresőknek


a Szerző előadásában

Ültem a stúdióban, becsuktam a szemem, és meséltem fejből a történeteket, úgy, ahogy eszembe jutottak. A „Semmiből” haladtam a „Minden” felé, éppen úgy, ahogy az egy terápiás folyamatban történik. Mesés kalauznak szántam azoknak, akik az önteremtés vagy az öngyógyítás útját járják.

hallgass bele
Kossuth Könyvkiadó

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hangos-konyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1715605590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása